MICROBLADING

Konsultasjon

Ved konsultasjon enten via telefon eller personlig oppmøte er det nå viktig å informere terapeuten angående sykdommer, medisiner, allergier om du har keloide arr eller annen informasjon som er relevant til behandlingen. Det er visse ting som kan påvirke resultatet av microbladingen og må derfor informeres om.

Du må ikke benytte deg av alkohol minimun 48 timer før behandling.

Det er ikke mulig å utføre behandlingen om du bruker blodfortynnende medikamenter.

Ved telefon konsultasjon ber vi deg oversende bilde av bryn/ansikt innen 2 døgn før behandling.

 

Behandlingsprossesen

Ved oppmøte går vi gjennom litt informasjon og skjema som skal fylles ut.

Vi tegner opp bryn og bestemmer oss sammen hvordan formen skal bli og går gjennom fargevalg.

Denne prosessen tar lengst tid og er den aller viktigste delen da dette er med på å bestemme om du blir 100% fornøyd . Selveste behandlingen tar opp til 1 time og skal så og si gå smertefritt. Vi tilbyr også bedøvelse. Når behandlingen nærmer seg slutt blir du bedt om å se i speilet og da er det veldig viktig å si fra om det er noe du kunne tenkt deg å endre på. Du vil deretter bli tildelt en krem og etterbehandlingsinnstruksersom også er viktig å følge til punkt å prikke for resultatetsskyld.

 

Etterbehandling

Ved utført behandling må du ikke ta på brynene dine på 24 timer. Dette grunnet at huden er åpen og må derfor unngå all kontakt for å hindre at bakterier skal penetrere såret. Etter disse 24 timene så skal du rense brynene med en mild parfymefri såpe morgen og kveld etterfulgt av kremen du fikk etter behandlingen.

 

Unngå:

- Solarium/sol den første måneden etter behandling

- Bading i klorvann og badstue på 1 uke

- Trening på 5 dager

- Sminke på bryn i 2 uker etter behandling

- Sminke på ansikter 1 uke

- Sove på magen, kun på rygg under healing prosessen

 

Touch Up

Det er slik at man må komme tilbake for en touch up etter første behandling med microblading. Dette må man gjøre innen 4-8 uker da det er normalt at opp til 60% av pigmentene spalter av.Dette er noe kroppen føler er unaturlig, og må derfor ha det utført som touch up for at pigmentene ikke skal støtes bort. Det er dessuten lurt med en oppfriskning 1 gang i året for vedlikehold.

 

 

 

Microblading

 

Microblading er en form for semi permanent make-up som utføres med en manuell penn/skaft med tynne blader laget av mange tynne nåler. Microblading utføres som en hårstrå teknikk som etterligner hvordan et naturlig bryn skal se ut. Denne behandlingen er perfekt for overnappede bryn, definering eller skape en ny form av øyenbrynet.

 

 

 

Microshading (Ombre Brows)

 

Med ombre bryn utfører vi en ren skyggeleggings teknikk hvor resultatet utgjør en pudrete effekt.

Ombre bryn passer derfor bra for deg som ønsker et mer sminket resultat. Denne teknikken er også mindre smertefull enn vanlig microblading og vil ikke gi sårdannelse.

 

 

 

 

 

Microblading med microshading

 

Her utføres både microblading og microshading i en og samme behandling. Denne teknikken utgjør et flott resultat og man vil få både hårstrå teknikk og en sminket pudret effekt.

 

 

 

 

Fjerning av gammel tattovering

 

Denne behandlingen innebærer en tattoo removal som vil si at man går over det pigmenterte brynet/området med et tattoveringsfjernings produkt med enten manuell teknikk eller maskinell metode. Det vil som oftest ta 2-4 behandlinger, men det kan også variere på grunn av styrken på tattoveringen. Her må du vente minumum 5-6 uker før neste behandling skal utføres igjen.

Sammenlignet med laser fjerningsmetode så er denne mer smertefri og etterlater ikke arr om behandlingen er utført riktig. Med Saline removal stimulerer det også hårveksten, mens med laser så kan du miste hårveksten.

 

 

 

 

Korrigering av gammel tattovering

 

Kritteriene for denne behandlingen må være at styrken på den gamle tattoveringen må være veldig svak eller å ha brukt saline removal på forhånd. Med denne teknikken bruker vi da microblading, microshading og andre teknikker for å korrigere og skjule pigmentene som er der fra før.